Rent a car Beograd

Rent a car Bestrent

Najveća ponuda Rent a car vozila

Ponuda vozila

O NAMA

Best Rent a Car Beograd pruža usluge iznajmljivanja automobila bez vozača i sa vozačem u Srbiji i inostranstvu. Naša misija su zadovoljni kupci, zbog čega u Beogradu nudimo raznovrstan izbor automobila po najpovoljnijim cenama.

Best rent a car ima raznoliku flotu vozila. Na raspolaganju su vam mali gradski automobili kao što su Fiat Panda pop 1.2 ili Chevrolet Spark 1.0. Zatim, tu su nešto udobniji poput VV Polo 1.0 ili VV Golf 1.6 TDI sa automatskim menjačem. Ako volite luksuznija vozila, nudimo vam Audi A6 2.0 TDI. A kada odlučite da putujete većom kompanijom, na raspolaganju nam je naš Opel Vivaro CDTI sa devet sedišta. Prosečna starost naših vozila je do pet godina. Za istinsko zadovoljstvo u vožnji i potpunu udobnost odaberite jedan od naših automobila sa automatskim menjačem.

Prednosti iznajmljivanja automobila kod nas

Iznajmljivanjem automobila u našoj agenciji za iznajmljivanje automobila dobijate all inclusive uslugu. Nema skrivenih troškova jer cena uključuje: kasko osiguranje od štete (u slučaju nezgode ili štete potrebna je policijska prijava), kasko osiguranje od krađe, putničko osiguranje, zeleni karton, aerodromske takse, PDV.

Depozit prilikom iznajmljivanja vozila takođe može biti u gotovini. Nije potrebno imati kreditnu karticu.

Prilikom iznajmljivanja vozila važno je znati da je broj pređenih kilometara u Srbiji neograničen.

Jednosmerni najam je takođe jedna od naših usluga. Kada želite da dođete do odredišta, na primer do drugog grada i više vam ne treba vozilo, naš vozač će preuzeti automobil na dogovorenoj adresi.

Best Rent a Car ima vozila koja će zadovoljiti želje, potrebe i ukuse svakog klijenta. Sva naša vozila poseduju GPS, zimsku opremu, a na zahtev klijenta i autosedište za dete i dečja kolica, kao i krovne nosače. Sav ovaj pribor dobijate potpuno besplatno na zahtev prilikom iznajmljivanja automobila.Image Image Image Image Image Image